Nyheter

SULITJELMA: Det er en betydelig jobb som må gjøres med Folkets hus i Sulitjelma. Både tak og kjøkken trenger å skiftes ut. Begge er fra midten av 1960-tallet og taket lekker flere steder. I tillegg skal det på plass universell utforming og gjøres andre utbedringer.

– Jeg ville bidra, sier Benn Eidissen og sammen med Størker Bjørnstad fra Fauskebygg og Lars Arve Jakobsen i Coop Nordland kunne han overrekke en sjekk på én million kroner, som også Sparebank1 er med på. – Jeg blir rørt, sier styreleder i Folkets hus, Cato Lund. – Nå får vi reparert taket og får nytt kjøkken. Nå har vi egenkapital til å søke om midler, fortsetter en takknemlig styreleder. Konferansier Ronny Borge ba også publikum, der det satt både skistjerner og næringslivsfolk, om å finne fram telefonen og bidra på Vipps til 796269, og det gjorde de. – Det er alltid hyggelig å komme hit. Jeg gikk mitt første Kobberløp på slutten av 1990-tallet. Lørdag blir mitt 16. Kobberløp, sa Eidissen under seansen på Folkets hus. – Å gå rennet er hyggelig. Jeg husker ett år at det var iskaldt og da hadde jeg en isklump i øret som jeg ikke merket, men det har blitt mange utrolig fine turer – spesielt de siste årene, sier han videre. – Jeg har følelser for stedet. Sulis er et historisk sted. Her startet det som ble fagbevegelsen og spredte seg til flere land. I tillegg er jeg begeistret for den fantastiske naturen og den fortsatt den dag i dag rike kulturen.

KILDE: Saltenposten

 Vi leverer nå også geomatikk-tjenester som landmåling og stikning med mer. Vi har investert i topp moderne utstyr fra Leica, med blant annet mulighet for skanning.

Ta kontakt med Ole på telefon nr 91904507.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close